Verzekering

Wij hebben met alle verzekeraars een contract.
De vergoeding voor fysiotherapie hangt af van uw polisvoorwaarden.

Verwijzing

  • Wist u verder dat er geen verwijzing meer nodig is voor fysiotherapie (Hieronder valt ook
    baby/kinder manueel therapie en orthopedische manueel therapie).
  • Als u zonder verwijzing komt, wat tegenwoordig ook mag. Zullen er twee codes gebruikt
    moeten worden en dat is wat de verzekeraar zo bepaald heeft. Dit zal dan gerekend worden
    door de verzekeraar als 2 behandelingen.

Legitimatie

U dient een geldig legitimatie mee te nemen de eerst keer dat u bij ons komt

Hygiëne

Wij vragen u om bij elke afspraak een bad/strand laken mee te nemen.

Afspraak afzeggen

Belangrijk is dat u 24 uur van te voren afmeldt, indien dit niet gebeurt zal deze behandeling helaas in rekening gebracht worden. De gereserveerde tijd is voor ons namelijk niet te declareren bij de verzekering.

Rekening

Als u niet of onvoldoende aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie. Krijgt u nadat u uw maximum aantal behandelingen heeft bereikt een rekening. Voor actuele prijzen zie de prijslijst op de site of in de wachtkamer van de praktijk.

Eigendommen

De praktijk is niet verantwoordelijk voor uw eigendommen.

 

Wat kan u verwachten van fysiotherapie Body & Brain?

Tijdens de intake zal er een onderzoek plaatsvinden waarbij een werkdiagnose gesteld zal worden. Vervolgens zal de therapeut een behandelplan opstellen wat regelmatig met u geëvalueerd zal worden. De eerste keer onderzoeken we en proberen we te behandelen, helaas is de klacht soms zo complex dat het mogelijk is dat de behandeling minder uitgebreid is.

U zult in het behandeltraject huiswerkoefeningen mee krijgen. U bent namelijk ook zelf verantwoordelijk voor uw herstel! Wij willen u hier wel graag bij helpen door bijvoorbeeld: te coachen, voorwaarden te creëren, trainen, preventief handelen en indien nodig samenwerken met andere disciplines. Zo verkrijgt u een zo optimaal mogelijk resultaat. Om te kunnen oefenen zullen de fysieke voorwaarden aanwezig moeten zijn. Als de fysieke voorwaarden er niet zijn, dan proberen wij deze te creëren door middel van fysiotherapeutische technieken.